Voodo Doughnut in Portland: Heel veel doughnuts

Zin in een donuts? En je bent in Portland? Ga dan zeker naar Voodo Doughnut in Portland, Oregon. Dit is nog is wat anders dan de Dunkin Donuts. Je kan er (toen wij er waren, in Corona tijd in elk geval niet) er niet zitten. Maar ze hebben keuze in heel veel verschillende donuts. Voor elk wat wils!

Ach, ben je in de Verenigde Staten, dan moet je zeker een paar keer een Donut eten. Ben je in Portland in Oregon, dan moet je zeker naar Voodoo Doughnut. In het oude centrum (Old Town) van Portal vind je deze donut zaak. Dit is de originele en eerste zaak van de inmiddels kleine keten. HEEL VEEL keuze in donuts…

Van klassiekers als Cinnamon Sugar Cake en Glazed Old Fashioned tot Lemon Kiss, Bacon Maple Bar en Voodoo Doll. Ook nog vegan beschibaar. Wil je ze eerst bekijken (wel een aanrader, het is er druk, dus je moet snel kiezen), bekijk dan eerst even hun assortiment.

Er staat vaak een raar, maar je raakt in de Verenigde Staten al snel aan de praat met de mede-wachters. Welke kies jij? Weet je het al? Of is het voor jou ook “de eerste keer?”. Wij maken een paartje met de bewaker. Hij wilde vooral voorkomen dat er zwervers naar binnenkwam of even naar de wc te gaan.

Wij kozen in elk geval voor de Bacon Maple Bar! Dat is echt een aanrader…

Heerlijke maple syrup smaak met het

zoutige van bacon. Alsof je zo chicken & waffles aan het eten bent. Maar dan in donut vorm en zonder de chicken natuurlijk! De andere was de Dirt… Volgens de website: “Raised ring with vanilla frosting and chocolate cream-filled cookies”. Je krijgt een grote doos mee en ga die maar lekker op eten, op de hoek van de straat.

Geniet bij Voodoo Doughnut in Portland, want doe het met maten… Een sugar- en fat-rush is wel het gevolg 🙂

 

 

Advertentie