Wij in Rotterdam

Wij in Rotterdam

Wij zijn Bart en Fabian…

Samen reizen en eten we de hele aardbol rond en daarnaast moeten we helaas ook en af en toe een beetje werken. Onze passie zit in het reizen. Niet backpacken, wel een beetje luxe en een “beetje safe”. De gebaande paden hoeft niet, maar een bos in waar helemaal geen pad is, dat is ook wel weer iets “te spannend” voor ons 🙂

Over Fabian

39 jaar… Van jongs af aan wel altijd binnen Europa met met ouders op pad geweest. Dagjes uit binnen

Fab @ Veluwe

Fab @ Veluwe

Nederland, maar de vakanties gingen vaak naar Mallorca, Ibiza of Zuid Frankrijk. Ook mijn ouders speelden wel een beetje op safe, maar we hadden altijd mooie vakanties. Gewoon relaxen, elke dag uit eten, dagje hier heen en dan weer een dagje strand. Toen ik zonder ouders op vakantie ging, was het meestal Mallorca: feesten, drinken en relaxen met vrienden. Super tijd. De eerste keer buiten Europa was in 2009: samen met Bart naar Miami. En ik was meteen verkocht: de Verenigde Staten is en blijft mijn land. Daarna volgden nog vele keren de VS, maar ook Portugal, Spanje, diverse kleinere reisjes en Indonesië.

Mijn roots liggen daar, dus je moet er wel heen. Alhoewel dat een super mooie reis was, was ik niet meteen verkocht aan het land. Maar het eten en de Indische gebruiken trekken mij wel. Ook in Nederland (ook door mijn ouders en mijn opa met “de paplepel” ingegeven) gaan we geregeld uit eten: van Indisch tot aan hamburgers en sushi. En alles was er tussen zit! Naast het reizen en eten werk ik veel als manager bij een retail organisatie. Wij hebben telecom winkels. Hierbij stuur ik winkels aan en ben mede verantwoordelijk voor het beleid van de organisatie.

Over Bart
Bart @ Veluwe

Bart @ Veluwe

Ik ben 38 jaar en werk als IT-manager. Mijn standplaats is Rotterdam, maar omdat ik voor een internationale organisatie werk, kom ik ook veel in het buitenland. En natuurlijk is dit ook reizen. Maar het is vaak van het vliegveld naar het hotel en dan een hele week (of twee) hard werken en dan weer terug naar huis. Maar zo zie je nog wel eens was. Ik ben iets vroeger begonnen met de “verre” reizen dan Fabian. Aan de andere kant gingen wij wat minder vaak naar het buitenland toen wij jonger waren.

Heb je een leuk bericht voor ons? Laat het dan hier achter.

Wij @ Universal City Studios, Orlando

Wij @ Universal City Studios, Orlando

Advertentie