Echo Beach Club in Canggu: Vis aan Zee

Echo Beach Club Canggu op Bali

Echo Beach Club Canggu op Bali

Echo Beach Club Canggu op Bali

Een aantal restaurants aan de kust van Canggu hebben een barbecue concept: je kiest zelf wat je wilt eten (voornamelijk vis) en kiest dit uit, uit één van de vitrines. Vervolgens reken je af en geeft je tafelnummer door. Even later ligt de verse vis bij jouw op tafel: verser kan bijna niet. Bij Echo Beach Club Canggu, aan Echo Beach in Canggu (duhhh…), kun je dit onder andere doen. En wij hebben dit gedaan!

Happy Hour

Toen wij er waren was het “Happy Hour”. Of zoals ze zelf zeggen “No Happy Hour, Happy Ending”. Je krijgt dan je cocktail tegen 50% korting of de biertjes voor 20k IDR. Faire deal. De cocktails waren best lekker en er zat genoeg alcohol in: iets wat je ook niet overal tegenkomt. De kaart met cocktails is hier best uitgebreid dus er is zat keuze voor iedereen.

Je zit hier overigens heerlijk om ook de zonsondergang te zien. Een beetje jammer blijft soms de zwerfhonden, en zeker als ze dingen met elkaar doen, die wij over het algemeen alleen in een slaapkamer doen. Tja, niet zo fris als je net met je garnalen en je barbecue worst op schoot zit. Maar ja, dan maar even niet daar op letten. De zonsondergang: die is hier prima te doen. Na zonsondergang gaan de kaarsjes overal aan, de schijnwerpers staan op het strand en de DJ draait lounge muziek: prachtig.

Echo Beach Club in Canggu

Ja, zeker een keertje gaan eten. Verwacht geen “haute cuisine”, maar de vis is vers en wordt voor je neus gebakken. Daarna loop je even langs de saladebar met heerlijke salade en om de 5 minuten een bak verse, warme frietjes. En dat voor een goede prijs. Dus na een dagje strand, zeker een aanrader!

Advertentie