de Veluwe

Fletcher hotel Epe-Zwolle: een mooie uitvalsbasis voor de Veluwe

Zin in een relaxt weekendje of midweek midden in de bossen op het randje van de Veluwe? Ga dan zeker naar Fletcher hotel Epe-Zwolle. Midden in de bossen, vind je het iets wat verouderde hotel van de Fletcher hotel groep. Maar tegen een goede prijs zit je hier echt perfect!

Fletcher Hotel Epe-Zwolle, Epe, Nederland (foto: Hotel4Wellness)

Fletcher Hotel Epe-Zwolle, Epe, Nederland (foto: Hotel4Wellness)

Fletcher Hotel Epe-Zwolle, Epe, Nederland (foto: Hotel4Wellness)

Het hotel in Epe is blijkbaar inmiddels al meerdere keren van naam veranderd. Oa. Golden Tulip en Princess waren de voorgaande eigenaren. En nu is het dus de Fletcher groep. Alhoewel het een mooi hotel is op een nog mooiere locatie, zijn de kamers wat verouderd.

Op vrijdagavond werden we heel aardig ontvangen door de receptionist. Aangekomen op onze comfort kamer, bleek deze wel klein te zijn, maar prima ingericht met twee (losse, aan elkaar gezette) bedden, twee stoelen, TV en een kleine badkamer. Hier kan je niet even met z’n tweeën in, je kan moeilijk je “kont” keren dan.

Ik slaap zelf het liefst met twee kussens. Opzich was dat geen probleem: er lag een tweede kussen in de kast, maar helaas zonder kussensloop. Het bed lag verder prima. De kamers hebben geen airco, gedurende ons bezoek was het lekker weer, maar nog niet heel warm. Ik kan mij voorstellen dat de kamer erg warm kan worden. De ramen kunnen prima open, maar er zit verder geen hor voor de ramen. Oppassen dus voor ongedierte.

De eerste ochtend hadden wij geen ontbijt, de tweede ochtend wel. Deze was uitgebreid met muesli, cruesli, fruit, diverse soorten broodjes en crossaints. Daarnaast keuze uit diverse soorten eieren en poffertjes. De eieren worden vers voor je bereid, op verzoek. De koffie smaakte prima en kan je onbeperkt tappen.

Wandelingen

In de omgeving van Epe kun je prima wandelen. Direct vanuit het hotel zijn twee directe wandeltochten te doen. Daarnaast zit je (met de auto), in 5 minuten in het centrum van Epe.

Advertentie