Woobar in W Hotel Seminyak: Chique maar gaaf

Eten bij de WOOBAR in Seminyak op Bali

Soms moet je even diep in de buidel tasten om even chique te doen. Dat moet je zeker in het W Hotel in Seminyak op Bali. Wij sliepen niet in het hotel, maar voordat wij naar Patato Head gingen voor het Ultra Music Festival, wilden we toch een borreltje drinken een een snack eten. Dat deden wij in de Woobar in het W Bali Seminyak Hotel. De entree is al gaaf, want je loopt door een lange straat, overkapt door bamboo bomen. Je loopt hier in elk geval “koel”. Voor de luiere mensen onder ons, kun je ook achterop een golfkarretje mee rijden naar de daadwerkelijke entree. Aangekomen bij de ingang, wordt je wel even gefouilleerd: in elk geval een veilig gevoel!

Entree naar het W Hotel Seminyak

Entree naar het W Hotel Seminyak

The WOOBAR

Naast de Woobar zijn er diverse andere restaurants en bars zo als Starfish Bloo en Fire. Om bij Woobar te komen, moet je even door het hotel lopen, dan de trap naar beneden nemen, en dan loop je zo door naar de Woobar. De bar heeft allemaal hele mooie lounge banken, waar je heerlijk kan zitten. De DJ draait lounge muziek en je hebt mooi uitzicht over de zee en/of de zonsondergang. Achter je heb je het grote zwembad van het hotel, waar het ook prima vertoeven is. Let ook even op de enorm grote ventilator boven de bar! Super gaaf!

Eten bij de WOOBAR in Seminyak op Bali

Eten bij de WOOBAR in Seminyak op Bali

En dan drinken…

Ik koos voor de W Hotel Rum-Cola. De glaasjes zijn wat klein voor de hoeveelheid dat je krijgt, maar het wordt super leuk opgediend, in een (ik denk koudijs) rokend glaasje. Dat nog even een kwartier lang blijft na roken. Over roken gesproken, je kan in de bar ook aan de waterpijp. Voor de liefhebber!

Wij kozen er voor om even te borrelen en kozen daarom voor de tapas! Nou dat was een goede keuze: de sateetjes, de olijven met manchego kaas en de pittige gamba’s. Allemaal een juiste keuze. En voor een mooie (Europese) prijs!

Eten bij de WOOBAR in Seminyak op Bali

Eten bij de WOOBAR in Seminyak op Bali

Google Review
You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started
Advertentie