Zoetermeer

TotZo! Indonesia in Zoetermeer: Tot Zo!

Tot Zo! Indonesia in Zoetermeer

Tot Zo! Dat zeg je zeker als je hier de deur uit loopt na een heerlijk diner. TotZo! Eten & Drinken bestaat uit twee gedeeltes: het ene gedeelte is een “all you can eat” concepts. Met sliptong, kaaskroketjes en Buffalo Chicken, maar ook wat Indische gerechten. En laat TotZo! Indonesia nou juist in deze gerechten ook uitblinken…

TotZo! Indonesia is het andere gedeelte van het restaurant. Helaas geen “all you can eat” (kan wel, maar je moet gewoon betalen). Maar voor een goede prijs kun je hier heerlijk eten. Of afhalen. De keuze is aan jou. Het restaurant is niet zo groot en sinds enkele weken open. Het is gezellig ingericht met veel kleur en je komt binnen en ziet meteen de heerlijke gerechten in de vitrine staan.

TotZo! Eten & Drinken in Zoetermeer

TotZo! Eten & Drinken in Zoetermeer

Geen vaste rijsttafel

Als je van alles wat wilt, kies je natuurlijk snel een standaard “rijsttafel”. Chefkok Musa vond dat dit anders kon: je stelt gewoon lekker je eigen rijsttafel samen. Geen gedoe met dat ene gerechtje wat je niet lekker vindt, en die andere waar je eigenlijk meer van wilde. Voor € 2,35 per gerechtje kies je uit vele gerechten zoals sambal goreng boontjes, rendang, sambal goreng telor, tahoe of tempeh goreng. Genoeg keuze. Daarnaast kun je kiezen uit wat grotere gerechten zoals saté ayam, kambing (geit), sate babi of ikan (vis) Bali. Voor een sateetje betaal je € 5 – € 6.

De gerechten hebben een mooie grootte en voor 4 personen hadden wij (ja we zijn redelijk grote eters) 9 kleinere gerechten en 3 saté soorten. Daarbij wat witte rijst, gele rijst en nasi jawa (lekker pittig).

Eigenlijk was alles echt heel lekker. De emping werd geserveerd in een papieren zakje en was lekker vers. Sommige gerechten zoals de rendang waren lekker goed pittig. De soto ayam voor mijn neefje was ook lekker, goed gekruid maar niet te pittig. Zeker ook te doen voor kinderen. De tempeh was lekker krokant gebakken. De temperatuur van de gerechten waren prima. Eigenlijk niets te klagen!

TotZo! Eten & Drinken in Zoetermeer

TotZo! Eten & Drinken in Zoetermeer

Het personeel

Misschien moest de gastheer en zijn collega’s nog een beetje wennen. Het was redelijk druk en er waren ook nog wel wat afhalers. Maar deze combinatie was niet perfect. Alhoewel het personeel wel vriendelijk was, waren ze niet bijzonder enthousiast en gericht op de gasten. Er kon weinig “social” talk of een lachje van af. Zonde, wat hier mee hadden ze echt extra punten kunnen verdienen. Alhoewel smaken het belangrijkst zijn, is gezellig personeel zeker ook belangrijk.

Conclusie over TotZo! Indonesia

Wat kan ik zeggen? Mijn opmerking van het personeel is een verbeterpunt. Maar voor de rest was alles perfect. Een leuke tent met heerlijk eten met super vriendelijke prijzen. Alles bij elkaar zorgt het er voor dat we hier zeker vaker gaan eten!

Google Review

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Advertentie