The Betsy in Miami: Een fantastisch hotel op Ocean Drive

Miami en Ocean Drive. Die zijn natuurlijk niet van elkaar te scheiden. En daar speelt dit hotel op Ocean Drive prima op in. Een gezellig hotel aan het begin van Ocean Drive. Slechts een paar stappen verwijderd van het brede strand van Miami Beach.

The Betsy South Beach Hotel, Miami

The Betsy South Beach Hotel, Miami

The Betsy South Beach Hotel, Miami

Als je in Miami Beach zit, moet je eigenlijk wel op Ocean Drive zitten. The Betsy Hotel South Beach zit hier. Gescheiden van het brede strand door Ocean Drive. Je hoeft alleen maar even de deur uit te stappen en je loopt op de drukke Ocean Drive. Het mooie is echter dat je aan het begin (of eind, zoals je het zelf wilt zien) van de straat zit. Het is nog net rustig genoeg om niet gek te worden van alle drukte. Sterker nog, je zit eigenlijk op het randje van het chique gedeelte.

The Betsy South Beach

Heeft ook een strand. Alhoewel dit een publiek strand is, kun je gebruik maken van de strandbedjes die er staan. Inclusief handdoek van het hotel. Heb je geen zin in het strand, maar wil je wel lekker zwemmen? Dat kon dit in het zwembad op de binnenplaats. Maar inmiddels zag ik op Booking.Com dat er een zwembad op het dakterras is. In “onze” tijd was hier alleen nog een rooftop bar.

De kamers

Tja, wij zijn natuurlijk koopjesjagers, dus wij hadden een mooie aanbieding gevonden voor de “Tweepersoons kamer” op de begane grond. De kamers zien er strak uit, in “koloniale” stijl. De kamer is niet groot, maar het bed was heerlijk. Vooral de badkamer was super gaaf, met een ingebouwde TV scherm in de spiegel! Waarschijnlijk omdat wij een “budget” kamer hadden, zaten we bij de bezemkast van de schoonmakers. Elke ochtend redelijk vroeg, hadden we hier wel een klein beetje last van. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. De kamer was verder prima en heerlijk cool. Zeker niet onbelangrijk, want het kan behoorlijk heet zijn in Miami!

The Betsy South Beach Hotel, Miami

De omgeving

Over Miami hoef ik niet zo veel te vertellen, en dat kun je verder hier lezen. Maar zoals gezegd ligt The Betsy aan het begin van Ocean Drive. Even de straat oversteken, en je loopt door het parkje en je zit op het brede strand. Ontbijten hoef je niet in het hotel (als je wat geld wilt besparen), want er zijn genoeg locatie in de omgeving waar je terecht kunt. Zo zit er in elk geval al een Starbucks aan de overkant van je hotel. Het populair Lincoln Road Mall ligt iets meer dan 10 minuten lopen van het hotel af. Hier is genoeg te shoppen en te eten en te drinken.

Wij hebben dit hotel geboekt via Booking.Com.

Advertentie