Tampa Bay Brewing Company: burgers & beer

Tampa Bay Brewing Company

Bier en Burgers… Dat is het leven. En zeker ook in Amerika vinden ze dit een prima combinatie. In de wijk Ybor City in Tampa, Florida, snappen ze deze combinatie ook perfect. Tampa Bay Brewing Company is een bierbrouwerij die biertjes brouwt zoals Old Elephant Foot EPA (aanrader!), Quat, Last day of Summer en Moosekliller Barleywine. En deze biertjes mag en kan je natuurlijk proeven in deze gezellig bar annex restaurant.

Tampa Bay Brewing Company

Tampa Bay Brewing Company

Je kan binnen (hier was het toen wij er waren errruuggg druk) of buiten zitten. Naast de biertjes serveren ze lekkere gerechten zoals hamburgers en pizza’s. Als voorgerecht kozen wij voor de Sashimi Duo. Met heerlijker tonijn op een soort van toast en edamame boontjes. Wij kozen daarna hamburgers. En beide waren erg lekker. Ik koos voor de Black & Bleu: met blauwe kaas! Super lekker. Bart koos voor The Bomb. Deze was wel lekker maar, de Black & Bleu was echt wel de aanrader wat ons betreft.

De biertjes waren dus ook erg lekker en het terras is prima. Niet te druk, je ziet regelmatig de tram voorbij komen en je kunt prima Ybor City in de gaten houden. Gezelligheid alom.

Tampa Bay Brewing Company

Tampa Bay Brewing Company

Tampa Bay Brewing Company

Zeker aanrader om hier even een biertje te proeven (je kunt ook voor de proeverij kiezen, als je echt niet kunt kiezen) en een burgertje te eten!

Advertentie