Nalu Bowls in Canggu: aanrader voor het ontbijt

Nalu Bowls in Canggu op Bali

Nalu Bowls in Canggu op Bali

Nalu Bowls in Canggu op Bali

Bij Nalu Bowls in Canggu (en inmiddels meerdere vestigingen op Bali, in Jakarta en in Spanje en Portugal) zeggen ze zelf:

“The next time you are craving healthy granola, great smoothie bowls or perfect acai in Canggu, there really is only one place to go – Nalu Bowls.”

Tja, dat weet ik niet of dat zo is. Ik heb ze namelijk nergens anders op. Maar deze combinatie van vers fruit, granola, smoothie en aller andere gezonde ingrediënten is wel overheerlijk. Heb je even geen zin in een ontbijt met nasi? Dan is Nalu Bowls zeker “the place to go!”

J

Nalu Bowls in Canggu op Bali

Nalu Bowls in Canggu op Bali

e kiest één van de bowls van de kaart of van het bord (en dan is “de special” al uitverkocht? minpuntje!) en de enthousiaste

 

medewerkers achter de bar gaan voor je aan de slag. “Vers bevroren” fruit gaat in de blender, granola, nog wat vruchten en noten erop en je hebt een heerlijke “Nalu Bowl”. Zeker in deze hitte, gewoon een heerlijk ontbijt of voor de lunch is het ook prima te doen. Je hebt de keuze uit zes verschillende bowls: dus voor elk wat wils en je kunt 6 dagen van de week iets anders kiezen als je daar behoefte aan hebt 🙂 Wij kozen voor de Mavericks en de Pipeline. Beide waren echt heel goed. Helaas ontdekten we deze tent pas op de laatste dag, dus de overige smaken hebben we niet kunnen proberen. Maar we gaan ze zeker een keer thuis maken. Hoe moeilijk kan het zijn?!

Nalu Bowls in Canggu

De locatie is wel erg klein. Dus, soms moet je even wachten op een plaatsje. Ben je voor je werk op Bali? Dan kun je ook bij het naast gelegen “Dojo” lekker werken en genieten van de bowls. Naast de bowls hebben ze ook diverse andere gerechten voor het ontbijt. Heb je zin in een massage? Dan kun je ook prima terecht bij de salon aan de overkant!

Advertentie