In the Raw in Canggu: vooral hip en trendy

In the raw in Canggu

In the raw in Canggu

In the raw in Canggu

Organic, Vegan, Healthy, allemaal termen die je steeds vaker terug ziet. Ook op Bali. Ik denk niet dat de gemiddelde Balinees enig idee heeft wat het is en wat het nut er van is, maar wij als toerist hebben hier schijnbaar wel behoefte aan. Bij In the Raw in Canggu kun je het allemaal krijgen.

Wij kwamen hier toevallig om wat te drinken. En het ziet er super leuk, en hip (ook zo’n term…) uit: een mooie tuin aan de Jalan Pantai Batu Bolong. Ondanks de soms drukke weg, zit je hier super relaxt en een beetje beschut door de diverse bomen en struiken.

In the Raw

Ja, je hoort het al aan de naam: alles is hier ook “raw” en gezond. Ik koos natuurlijk gewoon voor een “ongezonde” Bintang, maar Bart koos voor een Watermelon Rose limonade. Ja, op de foto lijkt het net of hij aan

Bintang en Organic juice op Bali

Bintang en Organic juice op Bali

de witte wijn zat. Maar dit was het echt niet. Een heerlijk verfrissend drankje, wat overigens ook aan een verfrissende prijs was: ja gezond mag wat kosten tegenwoordig. Ze kan hier al vanaf 7 uur terecht voor je koffie, ontbijt, smoothie bowls, smoothies en gedurende dag kun je hier ook terecht voor sushi, groente chips maar ook de lokale Balineese gerechten serveren ze hier. We vinden het eigenlijk jammer dat we hier niet hebben gegeten. Maar om even te relaxen en een drankje te doen was het ook een prima locatie… Ik wil terug….

Advertentie