Wet wet wet

image

Qua weer zit het niet mee, zoals jullie waarschijnlijk al op het nieuws hebben kunnen lezen en horen. Er is een orkaan onderweg en dat is ook te merken aan het weer in Florida. Gisteren, zaterdag, hadden we een mooie dag in Universal Studios Island of Adventure. Eigenlijk was het de gehele dag mooi op een klein buitje na. ’s Avonds, toen we van het restaurant The Olive Garden naar huis wilden lopen, was het enorm aan het regenen.

Nu zitten we in Sint Augustine, te wachten in de auto tot het ophoudt met regenen. Dan kunnen we ook hier inchecken in het hotel. Maar het regent te hard op het kleine stukje te lopen.

Even terug..

Gisteren was een mooie dag dus. Om 10 uur waren we in het thema park van Universal Studios. De prijzen van dit soort parken zijn niet normaal, in vergelijking met de Efteling. Je betaalt $120 voor een kaartje.

We zijn begonnen met The Hulk. Een rollercoaster met 5-6x over de kop en diverse loopings. Ik vind dit soort dingen niet eng, maar echt tegen kan ik er niet. Na de zoveelste looping was ik wel wat misselijk. Bart had daar gelukkig geen last van.

image

Daarna zijn we in, even de naam kwijt,  een wildwaterbaan geweest. Echt super leuk gedaan maar je was wel “soaking wet “. Gelukkig was het nog lekker warm weer. Daarna zijn we in Jurassic Park geweest. Hier zit je in een bootje en vaar je door Jurassic Park en gaat er van alles mis… Weer kletsnat :-)…  Leuk toch!

Harry Potter

Een van de nieuwe attracties ik het park zijn die van Harry Potter. De films heb ik nooit gezien en de boeken nooit gelezen… Maar wat was deze attractie gaaf. Je zit met z’n 4-en in een soort van karretje. Deze beweegt door een grote ruimte en je vliegt als het ware door het kasteel van 3D film naar “realiteit”. Je vliegt achter Harry aan op de bezemsteel. Heel gaaf gedaan. Wij blijven ook nog een paar minuten hangen. Maar dat maakte het extra spannend.

Al met al is het een super gaaf park. We hebben een paar attracties over geslagen, maar we hebben ook veel gedaan.image

En toen…

Daarna zijn we terug gereden naar het hotel en hebben we heel braaf even gesport in de fitnessruimte. Vervolgens hebben we een heerlijk hapje Italiaans gegeten bij The Olive Garden. Voor een aantal lezers wel bekend denk ik.

 

Alleen toen we naar huis wilden gaan,  regende het dus echt heel hard. Na ruim een half uur wachten, toch maar besloten te rennen naar het hotel. Het was maar 5 min. Lopen.

Nu dan

image

We zijn net aangekomen in St. Augustine na een mooie rit langs de Oost kust. Onderweg een kop koffie gedronken bij Dunkin Donuts. We zitten nu in een hele leuke Inn, midden in de stad. We hebben net weer een kleine “vloedgolf” overleefd. We gaan zo maar even beginnen aan de borrel.

Cheers!

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.