Tik op den billen

Vandaag was er even stress! De sleutel van onze locker was kwijt. Geen idee waar die was. Schoonmakers, de gids, wij… allemaal zoeken.

Uiteindelijk bleken we ‘m te zijn verloren bij de lift en had de receptionist hem gevonden. Voor niets alle stress dus.

Na het ontbijt zijn we naar de krater Tangkuban Perahu gereden. Dit is één van de nog actieve vulkanen in Indonesië. Vanaf de kraterrand heb je een mooi uitzicht op de vulkaan. De laatste uitbarsting was overigens in 1869 voor het laatst.

Daarna zijn we de eindeloze thee velden ingelopen met een mooi uitzicht. Overal alleen maar thee panten. Omdat het maandag was, waren er helaas geen theeplukkers. Maar je kent ze wel, hoedje op en een mandje op de rug.

Daarna zijn we naar de warmwaterbaden gereden, ook even buiten Bandung. Hier hebben we heerlijk gezwommen en even van het mooie weer genoten. Het water was overigens inderdaad behoorlijk heet.

Na de lunch zijn we terug gereden naar het hotel. ‘S Middags waren we vrij. We zijn Bandung in gelopen om hier even rond te kijken, wat koffie te drinken en te genieten. Zoals al vaker gezegd hebben wij Balanda’s veel aandacht van de lokale mensen. Bart kreeg vandaag zelfs een tik op zijn billen van een paar tiener meisjes… “hihihihi”.

Het diner was niet lokaal te noemen, we konden niet zo snel een leuk tentje vinden.

Vroeg naar bed, we moeten morgen om 5.00 uur op. We gaan met de trein naar Yogyakarta. De koffers zijn al met het busje mee. Die hoeven we niet twee sjouwen dus!

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.