La Pepita in Barcelona: unieke tapas

La Pepita in Barcelona

Tapasbarren genoeg in Barcelona. Maar La Pepita in de wijk Gracia biedt wat uniekere smaken dan de standaard Patatas Bravas en kroketjes. Het is niet de goedkoopste tent, maar wat ons betreft (tijdens ons bezoek in 2018), echt wel de leukste!

La Pepita in Barcelona

La Pepita in Barcelona

Het restaurant is wel enorm druk. Wij hadden niet geserveerd, dus moesten een half uurtje wachten in de naastgelegen bar, wat ook van hen is. Uiteindelijk ging dit hartstikke snel, en hadden we een leuke plek achter in de zaak. Alle muren zijn volgeschreven door gasten met teksten en tekeningen. Dit geeft een leuke sfeer. Het is er dus erg druk en warm, maar het eten gaat alsnog erg snel. En de bediening is vriendelijk.

Unieke tapas

Ja, dat is het leuke aan La Pepita. Ze hadden wij bijvoorbeeld ganzen lever met witte chocolade. Dit was echt goddelijk! De gemarineerde zalm was voortreffelijk en de diverse kroketjes ook. Kortom: aanrader! Wel even reserveren als je echt zeker wilt zijn van een plaatsje.

 

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started
Advertentie