Johnny’s Po-Boy in New Orleans

Johnny's Po-Boys

Ben je New Orleans dan moet je een Po-Boy eten. En wij deden dat bij Johnny’s Po-Boy. Oorspronkelijk komt het uit Louisiana en is een wit (stok) broodje met vlees of gefrituurde vis. Meestal is dit rosbief, garnalen, oesters of krab. Het broodje is een frans stokbroodje met een knapperige korst. Tot nu toe is het niet zo heel bijzonder toch?

Toch zijn de Po-Boy’s populair in New Orleans. Op de deze site vind je ook nog andere Po-Boy’s “restaurants”. Maar een echt restaurant is Johnyy’s niet. Het is

11 St. Louis St., New Orleans

Johnny’s Po-Boys in New Orleans

eigenlijk gewoon een snackbar. Het kan erg druk zijn, er staan soms rijen voor de deur. Je kunt niet reserveren, dus gewoon even op je beurt wachten.

 

Gefrituurde Oesters

Helaas voor ons waren de gefrituurde oesters op. Maar de garnalen waren er wel. Daarnaast kozen we voor de rosbief. Zoals in één van de reviews staat, is deze lekker vet met goed op smaakgebrachte jus. Deze even wat extra servetten erbij tegen het lekken.

Johnny’s Po-Boy

Alhoewel het even een snelle maaltijd is en niet super gezond, moet je er toch even één gegeten hebben. Misschien smaakt hij nog wel beter na een avondje stappen op Bourbon Street?!

Advertentie