Amsterdam

Brasserie Nel in Amsterdam

Brasserie Nel, Amsterdam

Even zin in een borrel met vrienden, collega’s of een zakelijke relatie? En je bent midden in Amsterdam. Loop dan even door naar Amstelveld voor een lekkere borrel bij Brasserie Nel.

Natuurlijk beland je als je in het centrum bent al snel in het drukke centrum. Op het Leidse Plein, Museum Plein of welk plein of zijstraatje dan ook. Maar je komt er veel toeristen tegen. Blowend, zuipend dan wel alleen maar foto makend.

Gelukkig heeft de gemiddelde (buitenlandse) toerist Brasserie Nel nog niet gevonden.

Gevarieerde kaart bij Brasserie Nel

De kaart bestaat uit een lunch, diner en borrelkaart met de bijhorende wijnkaart natuurlijk. We hadden het al over borrelen: er is keuze uit vele soorten bier en verschillende soorten sterke drank. Maar hier krijg je natuurlijk honger van. Van loempia’s tot curryballetjes en alles wat er tussen in zit is hier verkrijgbaar. Wij hebben hier nog niets gegeten, maar het zag er lekker uit.

Ook de diner kaart is gevarieerd, maar niet heel uitgebreid. Maar in elk geval voor elk wat wils: van escargots tot een lekkere vette hamburger. Het is er allemaal. En als je daarna nog plaats hebt voor een dessert is er ook nog een lekkere keuze aan diverse desserts. En anders gewoon een lekkere kop koffie?!

De locatie

Zoals gezegd, de locatie is al lekker rustig en toch heel erg Amsterdam. Je zit maar een paar minuten van alle drukte af. Ook als je een avondje Carré doet, kun je prima hier eerst even eten. Het terras is groot genoeg. In de zomer zit je ook nog lekker koel onder de bomen. Binnen is het wat kleiner, maar ziet het er erg gezellig uit. Wij waren hier op een warme zomeravond in juli, dus wij bleven lekker buiten… Overigens zag de toilet er ook keurig uit 🙂

Kortom: zeker een aanrader om hier een keertje aan te schuiven naar een vermoeiende dag in Amsterdam!

Advertentie