Black Pearl in Ubud

Nasi Campur bij Black Pearl in Ubud

Kom je net van de Monkey Forest in Ubud? Dan zeker even bij The Black Pearl eten. Nee, het is geen duistere Engelse kroeg, maar een leuke warung tussen de rijstvelden, in het rustige gedeelte, van Ubud. Met heerlijke gerechten uit de Indonesische keuken, verse sappen maar voor de liefhebbers ook “Westerse” snacks zoals patat.

Het uitzicht bij Black Pearl

Alhoewel je midden in Ubud zit, merk je hier heel weinig van. Je zit middel tussen de rijstvelden en dus in alle rust.

Het uitzicht bij Black Pearl in Ubud

Het uitzicht bij Black Pearl in Ubud

Het eten bij Black Pearl

Het eten is gewoon super lekker, goed pittig en vers. Wij kozen voor Nasi Campur met extra tempe goreng. Een prima lunch na een mooie tocht door de stad en door Monkey Forest.

De bediening

De bediening was niet bijzonder, maar prima. De dames waren vriendelijk en lieten je verder met rust. De toilet is redelijk schoon.

Conclusie

Zeker hier even gaan zitten. Als het mooi weer is, kun je buiten zitten en bij beetje regen kun je ook onder het afdakje zitten. Als het echt te warm is (te koud komt niet zo vaak voor denk ik), kun je ook binnen zitten. Maar je moet hier zeker even een bordje gaan eten als je in de buurt bent. Of gewoon zorgen dat je hier terecht komt!

Google Review
You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started
Advertentie