Help! Geen bereik…

Deadwood, South Dakota

Deadwood, South Dakota

Best grappig… Ben je in een modern land als de US… Maar wij kunnen al bijna 24 uur niet bellen of SMS’en… Er is hier namelijk nergens bereik… En dan hoor je altijd mensen zeuren… “Ja, met Orange had ik nooit bereik op de A2 daar en daar”. Nou hier heb je dus honderden miles geen bereik, En tjah, eigenlijk mis je het niet eens.

Gelukkig heb je in elk hotel gratis WIFI… En tv’s. Gisteren avond in een sportsbar even wat gegeten. En op elke tafel stond gewoon je eigen persoonlijke TV met American Football erop. Nou hebben Bart en ik wienig verstand van sport. Maar American Football snap ik al helemaal niets van!

Zo Bart is klaar met douchen, dus ik ga ook maar even… Het is nu kwart voor negen en wij gaan zo weer lekker op weg. Het is al zonnig, zo ver we dat kunnen zien door het mooie uit zicht. Even lans de Starbucks, Dunkin Donuts of whatever en dan naar Crazy Horse en Mount Rushmore… Bekend van de presidentshoofden, uitgehakt in de bergen.

Welterusten voor jullie bijna, wij gaan nu pas beginnen 🙂

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.