Great! Those Smoky Mountains

Inmiddels zitten we in Chattanooga, Tennessee…

image

De afgelopen twee dagen waren we in Gatlinburg en Maryville. In Gatlinburg zaten we dus in ons huisje midden in de Great Smoky Moutains. Genietend van een rustige dag, afgelopen woensdag, hebben we eerst een beetje uitgeslapen. We hebben nog wel enigzins last van een jetlag, dus eigenlijk waren we als nog vroeg op. Vervolgens heerlijk rustig wakker geworden in het bubbelbad. Terwijl de mist wegtrekt, de eekhoorns naast je in de boom zitten, wordt je heerlijk wakker. Mocht je in deze omgeving zitten, is het zeker de moeite waard een cabin te huren. Hetis niet goedkoop, maar een stuk leuker dan de hotels, beneden aan de berg in Gatlinburg of Pigeon Forge. Om bij de cabin te komen, moet je overigens wel een hele klim, de bergen in maken. Probeer wel voor het donker in je cabin te zitten… In het donker is het lastig rijden hier. Zeker ook omdat het ’s avonds vaak mistig wordt.

image

Deze woensdag zijn we aan het eind van de ochtend de Great Smoky Moutains National Park in gereden. Het was erg warm en zonnig… Heerlijk! Via mooie kronkellige weggetjes langs riviertjes en bossen, klim je de berg op. Erg mooi, wel zijn we tot de conclusie gekomen, dat het landschap in het westen gevarieerder is. Dit gebied is erg mooi, maar veel hetzelfde.

Natuurlijk blijft het Amerika, dus je kan bijna overal in het park met de auto komen. Wel hebben we ook nog een stuk het bos ingelopen.

Teruggekomen in de cabin, hebben we lekker samen weer de bbq aangestoken en genoten van de rust, het vuurtje voor ons neus en alle geluiden van krekels, en welke andere dieren je danook hoort. Heerlijk genieten hoor 🙂

image

Donderdag, zijn we na het ontbijt richting Maryville gereden… Naar mijn (Fabian) oom Frans (Frank in het Engels) en Sharon en hun hond Matt. Ik had mijn oom 7 jaar niet gezien. Dus het was super om hem weer te zien. Sharon ken ik alleen van verhalen dus het was leuk haar te ontmoeten. In een rustige buitenwijk in Maryville hebben we samen flink bijgepraat. ’s Avonds zijn we met Frans naar het restaurant “Olive Garden” gegaan en hebben we heeflijk gegeten. Aangezien het een keten is… Een aanrader om een keer te eten.

Het was voor ons erg leuk om bij hen langs te gaan, maar er is verder niet heel veel over te vertellen… we weten dat Frans en Sharon ons volgen, dus nogmaals bedankt voor de gastvrijheid!

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.