Bubbelen op het balkon

image

(Er volgt nog een update met juiste foto’s 🙂

Vanochtend, 4 september, heerlijk wakker geworden… De koele, vochtige bos lucht en geur komt door het raam de kammer binnen. Op de achtergrond hoor je krekels, vogels en… de regen. Zachtjes… dat is jammer, maar maakt het wel romantisch in het houten, boshuis. Het is verder doodstil in het huis.

Zoals gisteren verteld, zijn we in een Bed & Breakfast. Eentje die zeker de moeite waard is om een keer te bezichtigen. Langzaam hoor je wat potten en pannen en gelach vanuit de woonkamer en keuken… het is tijd om op te staan. Douchen, gordijnen omhoog en je kijkt zo naar de prachtige bossen en heuvels. Tjah, dan maar naar het gezamenlijke ontbijt. Het moet maar… De tafel staat al vol, de andere gasten zijn er ook al. En het is meteen gezellig. Lekkere koffie met cream…Orange juice en granberrysap. En dan de overvolle tafel met scrambled eggs, country ham, homemade cinnemon bums (kaneelbrood), rosti, corn grit (gemalen mais met kaas), gravy, brood… Tja, we mogen niet veel over eten meer schrijven, maar het was heerlijk. Bart heeft het recept van de cinnemon buns gehad van Margret.

image

Na het onbijt is het tijd om afscheid te nemen. Onderweg over de US 221, is het helaas slecht weer. Veel regen en dichte mist. In de bochtige bergen is dit toch wat lastig rijden. Maar het is wel een prachtige rit. Door de bergen, door Amerikaanse dorpjes en af en toe een stukje snelweg. Onderweg een bak gezonde sla gegeten. Zoals eerder verteld kan zelfs de AH nog wel wat leren van wat een echte supermarkt is. Een saladebar in de supermarkt. Heerlijk. Stel het zelf maar samen.

Aan het einde van de middag zijn we aangekomen in Great Smokey Moutains National Park… Behoorlijke stijgingen en dalingen. Gelukkig wordt het weer ook

iets beter. Na een hele zoektocht komen we aan bij onze cabin in Gatlinburg. Een iets te groot huisje voor ons tweeën; 3 verdiepingen, 3 slaapkamers, 3 badkamers, biljart kamer, groot balkon met bbq en… hottub (ow ja, ook nog een binnen). Dus na de bbq, onder de sterrenhemel, samen gebubbeld op het balkon. Lekker hoor. Het is hier erg rustig en de zon schijnt momenteel volop….

Kortom, genieten!

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.