De laatste dag :(

Het is vandaag donderdag, en dat betekent dat het vandaag onze laatste dag is… Helaas. We zouden nog wel wat langer willen blijven, maar zoals onze wijze moeders altijd al zeiden: “Er is een tijd van komen, en er is een tijd van gaan…”

Vandaag natuurlijk weer een relaxt dagje. We zijn begonnen met een “complementary” massage van een half uur. Een heerlijke massage in een beach cabana. Een klein, overdekt huisje op het strand dus. Terwijl je de zee (en niet op een CD) op de achtergrond hoort, de wind langs je waait geniet je van de zachte, Balineese dames handen… 🙂 Weer is wat anders.

Maar een half uur is maar een half uur, dus het vraagt naar meer. Morgen nemen de uitgebreide behandeling. Dan gaan we tenminste ugerust het vliegtuig in.

Hierna zijn we onze bedjes op het strand op gedoken. Helaas moesten we af en toe onder de parasol schuilen. Dit keer niet voor de zon, maar het regende af en toe. Helaas, maar het is natuurlijk al oktober, dus het regenseizoen zit er al aan te komen.

Na het strand zijn we onze buitendouche ondergedoken om even al het zand en het zout af ons af te spoelen. Heerlijk zo’n buitendouche. Geen zand in je douche, alles stroomt gewoon de tuin in.

Om 17.00 uur was het al weer HAPPY HOUR (zoals elke dag), en dan moet je toch even van de cocktails gaan genieten in de beachbar. Sex on the beach, Tequila Sunrise, Screwdriver, Blue Lagoon… Ze hebben ze allemaal. En je krijgt er nog twee ook 🙂

Omdat het de laatste avond is, willen we het natuurlijk nog wel een beetje leuk vieren. Dus we gaan weer naar Bumbu Bali! Dit is toch wel het beste restaurant waar we gegeten hebben. Alhoewel de Martabak op straat ook erg lekker was.

 

Dit keer hebben we geen “rijsttafel” gekozen maar vooraf de Satey Campur (gemixte saté). Als hoofdgerecht hadden we Sambal Goreng Tempeh… Heerlijk! Daarbij Be Campur (soort shaslick), schijnt ook typisch Balinees te zijn en Sambal Udang (garnalen met chilies en citroen).

Je hebt hier wel een paar Bintang nodig als bluswater. Het is behoorlijk pedis allemaal. Maar heerlijk.

 

Hierna hebben we nog een kleine strandwandeling gemaakt… Maar nu nog even gerelaxt te hebben op ons terras, is het toch tijd onze laatste nacht in te gaan!

 

 

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.