Wij zijn in Qatar

Wij zijn inmiddels aangekomen op De luchthaven van Qatar onze tussenstop in Doha, Qatar. Het was een relaxte vlucht van een kleine 6 uur. Bart heeft lekker filmpjes gekeken en ik heb naar Narcos gekeken via Netflix. Dan is het prima te doen.

Ik zie net tegen Bart dat ik mij niet kan herinneren dat ik landen als Qatar heb geleerd tijdens topografie op school. Wellicht ben ik het vergeten, maar misschien heb ik het ook wel nooit geleerd.

De internationale luchthaven van Qatar ziet er, zoals je in dit soort landen ook kan verwachten, erg netjes en strak uit. Naast de gewone standaard winkeltjes zijn alle duren merken hier ook aanwezig, inclusief Bentley met een mooie auto.

De mensen die hier lopen zijn ook heel gevarieerd: van boerka’s (ook dit woord heb ik nooit op school geleerd), tot oliesjeiken in witten jurken en de Europese en Aziatische toeristen. De meeste mensen die hier in de restaurants en winkels werken zijn in elk geval Indiërs.

Overigens waren alle stewardess op onze Qatar Airways vlucht ook Aziaten. Onze vaste dame was een hele knappe stewardess die op Sumatra woont.

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.