Rock & Rolllllll…..

Vandaag zijn we redelijk vroeg vertrokken uit Nashville naar de nieuwe Grand Ole Opry. Gisteren waren wij bij de oude, Ryman Auditorium. De nieuwe country concertzaal is sinds 1974 open, en is een stuk groter. Het ligt ook een stuk uit de binnenstad van Nashville. Hier hebbenm we een rondleiding gekregen en zijn zowel backstage (en in de kleedkamers) geweest als op het podium en in de zaal.

image

De tour is zeker de moeite waard. Je ziet veel, wat voor andere vaak verborgen blijft. Na deze rondleiding van een klein uur, zijn we begonnen aan de mooie tocht richting Memphis… De stad bekend van Elvis en van de Blues en Rock & Roll.

De tocht er naar toe was al erg mooi. Natuurlijk kiezen we altijd de routes, buiten de snelwegen om. Het duurt wat langer, maar je kunt, meestal goed doorrijden en ziet veel meer. Onderweg kan je nog een keer stoppen voor een shake of een ijskoffie. Of beide.

Aan het begin vam de avond zijn we aangekomen in ons hotel Double Tree by Hilton. Goede hotels voor een goede prijs! Even opfrissen en dan maar meteen de

image

stad in voor een hapje en een drankje. Ook hier gebruiken we weer Foursquare om een leuke tent op te zoeken. Na een korte wandeling langs, daar is die eindelijk, de Mississippi gaan we maar even eten. En als tip van Sharon; eet de Fried Green Tamatoes… en die hebben we op en waren heerlijk!

Morgen meer vanuit deze muziekstad!

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.