Gratis reisgids winnen? Lees snel verder…

Wij hebben deze reisgids van Barcelona gedownload

Wij hebben deze reisgids van Barcelona gedownload

Wil jij 5 euro korting op de reisgidsen van The Media Bay? Dat kan! Kies uit de digitale stadsgidsen van bijvoorbeeld Barcelona, Amsterdam of Brussel. Of ga voor de gids over Gelderland of Luxemburg. En alles is digitaal dus geen gedoe meer met dat zware boek in je (reis)tas, en maar weer zoeken waar dat ene leuke plekje stond beschreven. Nee, je zoekt er gewoon op en binnen een paar seconden heb je de juiste pagina van het digitale boekje op je scherm van je telefoon, tablet of laptop…

Wil jij 5 euro korting ontvangen (er zijn reisgidsen vanaf 5 Euro)? Dat kan! Stuur een mailtje naar ons op wij@bartenfabianopreis.nl. Uiterlijk 30 december ontvang je van ons bericht. Let erop dat je de code die je van ons ontvangt uiterlijk 31 december 2017 moet verzilveren.

Mijn eigen ervaring

Natuurlijk moest ik het zelf ook even proberen. Het kopen van de gids gaat super eenvoudig. Surf gewoon naar shop.themediabay.be/nl/. Kies de gids(en) uit waar jij interesse in hebt en gooi ze in je mandje. Uiterlijk kies je voor bestellen en vul je de kortingscode in die je van ons ontvangt. Binnen een paar minuten ontvang je een mail waarmee je de gids kunt downloaden van hun website.

De gidsen zijn overzichtelijk gemaakt en lekker luchtig geschreven. Met duidelijke tips, wandelingen, leuke foto’s en do’s and dont’s. Daarnaast ook informatie van lokale bevolking: wat wil je nog meer. Kortom voldoende informatie om bij je te dragen als je op reis bent.

 

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.