Crocodile Dundee

image

We zitten alweer in ons enerlaatste hotel, in Naples. Wel in Florida, niet in Italië…

Gisteren zijn we vanuit Fort Myers naar Naples gereden. Een korte rit, maar wij zijn via de Outlet stores gereden en hebben even flink geshopt. Alhoewel de dollar niet zo gunstig staat, zijn de kleren hier wel wat goedkoper. Daarnaast is het dit weekend “Labor Day Weekend “. Een soort dag van de arbeid, maar er wordt voornamelijk gevierd dat het het einde van de zomer is. Het is een feestdag/weekend met allerlei acties in de winkels.

Vanuit het winkelcentrum zijn we naar ons hotel in Naples gereden. Een leuk hotel/motel met een heerlijk zwembad. Dus we hebben nog even lekker gezwommen en gezond.

image

In de VS moet je ook een keer Mexicaans eten, dat hebben we dus ook gedaan gisterenavond. Een super leuke en drukke tent. Omdat het vrijdagavond is, is het behoorlijk druk. En natuurlijk hebben we ons weer vergist en een voor – en hoofdgerecht genomen… Niet doen, veel te veel… Maar het was wel lekker.

Vandaag zijn we richting de Everglades gereden. De Everglades liggen hier niet ver vandaan. De Everglades, soms ook wel Florida Everglades genoemd, is een subtropisch moeraslandschap in het zuiden van de Amerikaanse staat Florida. De Everglades beslaan het zuidelijke gedeelte van een groter stroomgebied. Dit stroomgebied begint bij Orlando met de Kissimmee, welke uitmondt in het grote maar ondiepe Okeechobeemeer.

image

Zes jaar geleden waren we hier ook, maar toen hebben we een saaie tram tour gemaakt. Maar nu wilden we met de bekende air boat. Dat is eindelijk gelukt!

image

Een hele gave tour met een leuke bestuurder van de air boat. Het begint rustig, maar al snel gaan we met hoge snelheid door de mangrovebossen en door de open stukken. Soms maakt hij een bocht van 180 of 360 graden. Erg gaaf!

Opeens stoppen we en staan we oog in oog met een alligator…

image

Erg spannende beesten. Deze was nog heel klein. En even later een wasbeer…

image

Deze leven ook hier in de mangrovebossen. Alhoewel deze wel ongewoon en beetje nep tam was.

Het was echt een gave rit en zeker de moeite waard om dit ook een keer te doen als je hier bent…

image

Nog even dit…

Oh ja, ons vorige blog bericht heette “How old are you, darling…? ” Dan moet ik natuurlijk wel uitleggen waarom we hebben deze titel hebben.

Aangekomen in ons hotel in Fort Myers moet je natuurlijk even inchecken enzo… Opeens vroeg de iets te dikke, maar super vriendelijke Amerikaanse receptioniste Aan Bart “How old are you darling? “… “You look like 25….” Nou Bart blij natuurlijk, hij loopt nu nog met een smile!

image

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.