Nog ff…

Momenteel, vrijdag, zitten wij in Redendo Beach… Een klein plaatsje tussen Los Angeles en het vliegveld in. Niet ver van Hollywood, Beverly Hills etc. In een leuk hotel, Crowne Plaza, aan het water.

Gisteren zijn wij hier aangekomen na een mooie rit langs de stranden van Santa Monica. Met veel grote huizen en dure auto’s. Al met al ook weer een mooie rit.

 

Redondo Beach is ons laatste hotel. Wij kunnen hier nog zat zien. We kunnen naar LA, Hollywood, Disney en alle andere mooie bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters. Wij hebben echter besloten deze laatste dagen hier wat rustig aan te doen.

De reis was heel mooi maar wel wat vermoeiend. Dus nadat wij zijn aangekomen hier zijn wij naar de boulevard gelopen. Wat gedronken en hier in de buurt wat rondgekeken.

Terug in de kamer maar even opgefrist om nog even de stad in te gaan om wat te gaan eten… Maar eigenlijk waren wij daar ook al te moe voor. Dus roomservice boek gepakt en lekker wat op de kamer laten bezorgen… Met dit resultaat:

 

Toch weer heel leuk dus. En het restaurant wat bij het hotel hoorde, stond toevallig heel goed aangeschreven dus de hamburger, pizza, fried calamaris en de cheesecake, waren allemaal heel lekker.

Daarna konden wij nog genieten van Mission Impossible, en CSI New York. 2 Delen maar liefst. Heel saai, maar uiteindelijk toch een leuke avond. Als laatst konden wij nog genieten van een negerin die behoorlijk boos was op zijn/haar vriendin, vriend of telefoon. In elk geval moest het halve hotel dit horen en wij zaten hier naast. Opzich ook weer leuk om mee te maken…

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.