Life is a highway… You’ve got to ride it…

Salt Lake City, Utah

Salt Lake City, Utah

Vanaf de 17e etage (bovenste verdieping) van het Little America hotel in Salt Lake City schrijf ik onze blog. Wat een uitzicht. En wat een mooi weer. Het is nu kwart voor 11 en het is al behoorlijk heet. Op de achtergrond hoor ik de fonteinen voor de ingang van het hotel.

 

 

Te beginnen bij gisterenavond… Nadat wij rond half 7 in het hotel zijn aangekomen zijn we meteen de stad in gegaan. Het hotel bevindt zich in de Mainstreet, dus we zitten midden in de stad van de Mormonen. Naast de Olympische Spelen is Salt Lake City (SLC) hier bekend van. SLC is een mooie, schone stad. Typsche Amerikaanse gebouwen met nier en daar een zwerver, maar veel gezeligheid. Toevallig was gisteren de restaurantweek begonnen dus eigenlijk zitten alle, overigens hele leuke, restaurants vol. Na wat gebrom hier en daar van ons beide… (Die vindt dat niet goed en die dat niet en dat is te duur en dat is te…) hebben we uiteindelijk een super leuk restaurant gevonden. Midden in het centrum. Op een dakterras: DE place to be voor SLC.

Hier weer eens een heerijke hamburger gegeten. Met een voorgericht: Tortilla’s met kaas, kip en andere zooi… Jammer dat ze in Amerika niet alles snappen: het voorgerecht werd een side dish… Dus alles tegelijk naar binnen werken. Maar dat gaat prima met een Bacardi Diet coke en een lekker koud glas Bud…

 

Terug gekomenin het hotel… Onze kamer brandt het licht… De radio staat aan… Chocolaatjes op het bed en de badjassen op het bed… Kortom een warm welkom…

Maar voor de aankomst in het hotel is er nog een hele hoop gebeurd natuurlijk. Vanuit Deton Village (WY) zijn wij door een heel mooi natuurgebied gereden. Via een klein stukje Idaho zijn wij nu in de staat Utah.

De rit was adembenemend. Kabbelende beekjes, hoge bergen, mooie dennenbomen, gele, groene en rode begroeiingen op de bergen… Wij werden er stil van!

 

 

Teton Village, Wyoming

Teton Village, Wyoming

Gisteren ochtend eerst nog met de ski lift de berg op gegaan bij Teton Village. Deze skilift bracht ons de berg op waar er hier en daar nog sneeuw lag. Behoorlijk koud, maar ook weer een super uitzicht!

 

 

Vandaag gaan wij richting Moab, Utah. Maar zo meteen eerst nog even het Olympisch Stadion hier bekijken…

 

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.