It’s not brown, I think it’s latte…

Bryce Canyon, Utah

Bryce Canyon, Utah

Vandaag, woensdag, vanuit Page gereden naar Bryce Canyon National Park. Er was al wat regen voorspeld, en er kwam dus ook wat regen. Gelukkig viel het allemaal uiteindelijk wel mee…

Na een rit van 2 uur kwamen gaf de Tom Tom aan dat wij via een binnendoor weg verder konden. En dit stond ook op onze kaart.. Dus gewoon verder rijden. Na een hele mooie route ging de weg over na een steeds smaller wordende weg… En uit eindelijk moesten we rechts afslaan. Naar een onverhardeweg. Tom Tom gaf het aan als gewone weg, onze wegenkaart ook. Dus hoe erg kan het zijn?

Erg, erg… Dat is wat overdreven maar het was een behoorlijk ruige weg. Met zandpaden, heuvels, stenen, rotsen en kleine kreekjes waar je over heen moest. En dat 45 km lang. Leuk met een 4 wheel drive, minder leuk met een “gewone” personen auto. Ondergetekende, Fabian, reed en die had het best lastig om het één en ander te ontwijken.

Uiteindelijk was het best een mooie rit, maar echt heel handig was het niet. Gelukkig na ruim ander half uur kwamen wij weer op een verharde weg en konden wij doorrijden naar ons hotel bij de ingang van Bryce Canyon.

Onze Cabin @ Bryce Canyon, Utah

Onze Cabin @ Bryce Canyon, Utah

Hotel, hotel… Tjah zo staat het in de boekjes… Wij worden natuurlijk weer in een of ander huisje gestopt. Waar je je echt weer afvraagt: “Hoeveel mensen zijn hier vermoord?”… Zoals je altijd in de Amerikaanse films ziet. Maar gelukkig wel naast de Subways… Dus een ontbijt hebben wij.

Daarna richting het park gereden waar wij een stevige wandeling hebben gemaakt van 4 km. Eerst diep het dal in en helaas… Dan moet je ook weer omhoog. Maar het was wel mooi. Daarna verder het park in gereden… Hier nog wat herten en eekhoorns gezien. Juist omdat het wat bewolkt was en af en toe wat regende was het park extra mooi.

Daarna nog naar Sunset uitkijkpunt gereden en hier na de zonsondergang gekeken. Uiteindelijk natuurlijk weer beland in ons gezellige huisje.

Ook hier hebben ze natuurlijk TV. En zelfs Eigen Huis en Tuin. Waar wel twee hele mooie mannen de badkamer en de keuken opknappen. De eigenaar van het huis vond bruin niet echt een mooie kleur voor de keuken. De klusjesman ook niet. En die vond het namelijk ook geen bruin, maar “Latte”…

En dan nog iets over de TV in de VS. De enige reclames die je hier ziet zijn eten (Pizza Hut, Subway, Denny’s, Wendy’s etc. etc) en om het allemaal weer goed te maken, reclames over medicijnen… Opzich niet zo erg. Maar zoals wij de waarschuwing kennen van spaarbanken: “Resultaten uit het verleden, bieden geen garantie voor de toekomst” moeten zij hier een waarschuwing geven bij de medicijn reclame. En niet een korte zin… Nee, het grootste gedeelte van de reclame bestaat uit deze waarschuwing. Zoals net een commercial van een slaapmiddel… Met als top punt de waarschuwing: “…kan agressiviteit of zelfmoordneigingen opwekken…” Dan wil je toch heel dat medicijn niet meer??

Genoeg gepraat. Morgen gaan we naar Las Vegas… Maar eerst wordt het nog een mooie rit… Tot morgen…

 

Advertentie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.