De miereneter en de krekelende krekel in Texas

Momenteel zitten we op onze veranda van ons echt te gekke huisje in City on a Hill at Spring Creek. Hertjes lopen door de achtertuin en je kan heerlijk de vallei in kijken vanaf de jacuzzi op de veranda.

Ons huisje
Hertjes in de achtertuin

De BBQ staat te vlammen in onze voortuin. Wij zitten te wachten tot de vlammen doven om onze kipfilet er op te leggen. Vandaag maken we een verse salade met BBQ Chicken.

De BBQ staat aan

Gisteren zaten we op onze veranda in de achtertuin toen we de miereneter voorbij zagen komen lopen. Hier kregen we veel reacties op, vooral omdat de foto werd gemist. Hierbij alsnog…

Het is even goed zoeken maar hij zit er echt. Gisteren hadden we ook de BBQ aan. We hebben toen een hamburger gebakken en garnalen in bacon gewikkeld en asperges van de BBQ. Erg lekker allemaal.

Het is hier verder heerlijk rustig. Het enige wat je hoort zijn wat vogels en krekels. Heerlijk!

Uitzicht vanaf onze veranda

The Willow City Loop

Vandaag hebben we een tochtje in de omgeving van Fredericksburg gemaakt: The Willow City Loop. Een mooie route langs ranches en door de gebergte in de omgeving. Zeker de moeite waard. Het is een “privat road” maar toegankelijk om je rondje te maken. Je komt niemand tegen bijna.

The Willow City Loop
The Willow City Loop
The Willow City Loop

Je rijdt langs grote ranches en langs diepe afgronden. Je ziet in dit gebied ook veel roofvogels. Zodra er een dier stervende is of al gestorven is, zie je deze beesten direct in de buurt.

Roofvogels onderweg

Helaas sterven er ook wel eens wat beesten langs de (snel)weg en dan zie je snel direct deze gieren in de buurt. Erg indrukwekkend.

We rijden via Enchanted Rock richting Fredericksburg. Enchanted Rock is ook een State Park om te wandelen. Door de hitte skippen we dit park.

Fredericksburg

We komen aan via “Haupt Strasse” in Fredericksburg. Oftewel Main Street. Fredericksburg is gesticht door Duitse immigranten in 1846. Vandaar dat je hier nog veel Duitse invloeden ziet. Van de Biergarten en schnitzels tot de vakwerkhuizen en Oktoberfest.

Een leuk stadje om even te bezoeken.

De kerk in Fredericksburg
Hauptstrasse in Fredericksburg

Wijnproeven in Texas

Texas is ook bezig om, net als Nappa Valley in Californië en Oregon, wijn te verbouwen. Natuurlijk hebben we daar ook interesse in. De eerste wijntjes waren nog niet heel lekker., daarom hebben we een wijnproeverij gedaan bij Cuvee Wine & Piano Bar.

En hier hebben ze een proeverij van 3 wijnen witte of rode Texaanse wijnen. Deze smaakten in elk geval een stuk beter dan die we eerder hebben geproefd!

Advertentie
  1. Guido Al says:

    Als je het aan Trump vraagt eten ze die miereneters waarschijnlijk ook…

    Wat een prachtige reis maken jullie 👍🏻🇺🇸👊🏻

  2. Wat een geweldige reis maken jullie! Heel leuk beschreven en om te lezen!
    Jullie beschrijven de gerechten die jullie hebben gegeten ook allemaal. Het water loopt mij af en toe in de mond.
    Lekker genieten samen van het mooie Texas. 😁

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kan de volgende HTML tags gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.